Dvorana ŠRC „Pigik“ dobila „zeleno svjetlo“ za odigravanje službenih utakmica Dvorana ŠRC „Pigik“ dobila „zeleno svjetlo“ za odigravanje službenih utakmica
PETRINJA – U posjetu Petrinji i MNK „Petrinjčica“ boravio je Romeo Čižmešija, tajnik komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku Hrvatskog nogometnog saveza,... Dvorana ŠRC „Pigik“ dobila „zeleno svjetlo“ za odigravanje službenih utakmica

PETRINJA – U posjetu Petrinji i MNK „Petrinjčica“ boravio je Romeo Čižmešija, tajnik komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku Hrvatskog nogometnog saveza, te povjerenik za natjecanje 2.HMNL- sjever.

Zajedno s delegatom utakmica Marcelom Bontempo i nogometnim sucem Dubravkom Roksa obavio je pregled sportske dvorane ŠRC „Pigik“ u Petrinji, a u ime petrinjskog kuba domaćini su mu bili  tajnik Goran Orešković, član Izvršnog odbora Kristijan Holsinger, predsjednik Disciplinske komisije Antun Kolarić, te Ana Krznarević, voditeljica ŠRC „Pigik“.

Uz velike pohvale za dvoranu, te nekoliko manjih tehničkih zahvata, koji su već obavljeni, dobivena je dozvola za odigravanje utakmica mladeži, a prema riječima Roberta Čižmešije, postoji i mogućnost dobivanja licence za odigravanje seniorskih utakmica ili organiziranje završnice u natjecanju mladeži.

Tako je već u ovoj dvorani odigrana i prva utakmica 1. kola Regije sjever u juniorskoj konkurenciji u kojoj je Petrinjčica s 9:6 (Papić 6, Vujnović, Jurić, Hrnčević) bila bolja od Jesenja iz Krapine, dok su kadeti Petrinjčice svoju prvu utakmicu u prvenstvu odradili na „starom mjestu“, u sportskoj dvorani Srednje škole Petrinja, gdje su ugostili vršnjake iz zagrebačkog Futsal Dinama od kojih su poraženi 4:2 (Ross, Milošević).

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.