Emisija “Slovo ljubavi” – tema: Isusovo uznesenje na nebo Emisija “Slovo ljubavi” – tema: Isusovo uznesenje na nebo
Kao što su anđeli sa divljenjem posmatrali kako Bog pri stvaranju odvaja svjetlost od tame, i vodu od suha, i kako uređuje zvijezde po... Emisija “Slovo ljubavi” – tema: Isusovo uznesenje na nebo

Kao što su anđeli sa divljenjem posmatrali kako Bog pri stvaranju odvaja svjetlost od tame, i vodu od suha, i kako uređuje zvijezde po nebu, i kako podiže iz prašine biljke i životinje, i kako najzad uobličava čovjeka i daje mu živu dušu, isto tako i svaki od nas mora, htio ne htio, sa divljenjem posmatrati događaje iz života Spasiteljevog, počev od neobične blagovijesti i rođenja, pa sve do Njegovog moćnog uznesenja na nebo. Nešto više o ovom događaju koji je opisan u novozavjetnoj knjizi Djela apostolska, kao i o njegovom značaju za svakoga od nas poslušajte u emisiji “Slovo Ljubavi”.

 

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.