Epilog prometne nesreće u Župiću.Vozač kamiona lakše, a vozačica Toyote teže ozljeđena Epilog prometne nesreće u Župiću.Vozač kamiona lakše, a vozačica Toyote teže ozljeđena
Kako je izvijestila policija u jučerašnjoj prometnoj nesreći u Župiću o kojoj smo izvijestili vozačica Toyote zadobila je teške tjelesne ozljede opasne za život... Epilog prometne nesreće u Župiću.Vozač kamiona lakše, a vozačica Toyote teže ozljeđena

Kako je izvijestila policija u jučerašnjoj prometnoj nesreći u Župiću o kojoj smo izvijestili vozačica Toyote zadobila je teške tjelesne ozljede opasne za život dok je vozač kamiona lakše ozlijeđen.

Podsjetimo, nesreća se dogodila oko 7.30 sati. Vozač (22) teretnog kamiona je upravljajući prema Petrinji najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, u desnom zavoju izgubio nadzor nad kamionom te u prevrtanju prešao u suprotni trak. Tamo je prednjim dijelom kabine udario u osobni automobil sisačkih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 42-godišnja žena te su vozila sletjela na livadu. Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 22-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.