Evo kako je slavila Petrinja!!!!! (VIDEO) Evo kako je slavila Petrinja!!!!! (VIDEO)
PETRINJA – Veliki uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije i ulazak u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, koju su naši Vatreni osigurali pobjedom protiv Engleske, slavio se... Evo kako je slavila Petrinja!!!!! (VIDEO)

PETRINJA – Veliki uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije i ulazak u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, koju su naši Vatreni osigurali pobjedom protiv Engleske, slavio se i na ulicama Petrinje. Niti kiša nije omela brojne građane da pokažu kako i petrinjsko srce itekako kuca za naše Vatrene. Osim što je i ovaj put krcat bio Gradski rukometni stadion, itekako se navijalo i u ostalim dijelovima grada, posebice u Nazorovoj, gdje je i ovoga puta nakon pobjede Hrvatske nogometne repezentacije napravljen pravi show.

Užarile su se i naše društvene mreže, te ste nam tako putem Facebook stranica Petrinjskog radija i Portala 53 slali svoje fotografije nogometnog ludila koje je vladalo kod vas.

Slike i video neka kažu svoje!

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.