Evo kako do ulaznica za koncert Gibonnija Evo kako do ulaznica za koncert Gibonnija
Petrinjski radio te vodi na koncert Gibonnia u zagrebačku Arenu 21.listopada. Dokaži koliki si fan i osvoji ulaznice. Javi nam se porukom u inbox... Evo kako do ulaznica za koncert Gibonnija

Petrinjski radio te vodi na koncert Gibonnia u zagrebačku Arenu 21.listopada. Dokaži koliki si fan i osvoji ulaznice. Javi nam se porukom u inbox na Facebook stranicu Petrinjskog radija sa podacima: ime, prezime i kontakt. Očekuj naš poziv i pripremi glasnice. Kad ti kažemo ključnu riječ Gibonni tvoje je da zapjevaš neku Gibinnu stvar.

Gibonni je briljantan  autor, izniman pjesnik, ali prije svega „čovik“ i muzičar koji, djelujući  već više od 30 godina, ostavlja u glazbi jedinstven pečat i potpis. Kombinacija popa i rocka sa zrnom osebujnog mediteranskog kolorita čini ga jednom od ikona hrvatske glazbe.

Koncert u Areni Zagreb prvi je Gibonnijev nastup u ovoj dvorani. Svi koji su pratili njegov uspjeh, počev od 1991. kada kreće njegova samostalna karijera, preko hitova „Tempera“, „Lipa moja“, „Činim pravu stvar“, „Mirakul“, „Libar“, „Žeđam“, „Oprosti“, „Posoljeni zrak i razlivena tinta“, „Judi, zviri i beštimje“, „Onako, od oka“, „Udica“ pa do aktualnog singla „Bella Figura, Bella Pitura“ znaju da publika s nestrpljenjem očekuje svaki Gibonnijev koncert, i da se uvijek traži karta više.

Rezimirajmo:  publika žeđa za novim koncertima, vrhunski bend će učiniti pravu stvar, a Gibonni će u subotu 21. listopada u Areni  Zagreb napraviti mirakul.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.