Fizički obračun u petrinjskom caffe baru Fizički obračun u petrinjskom caffe baru
PETRINJA – Oko 17 sati u jednom petrinjskom caffe baru u Turkulinovoj ulici došlo je do fizičkog obračuna dvojice muškaraca. Kako su nam potvrdili... Fizički obračun u petrinjskom caffe baru

PETRINJA – Oko 17 sati u jednom petrinjskom caffe baru u Turkulinovoj ulici došlo je do fizičkog obračuna dvojice muškaraca. Kako su nam potvrdili iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, sukobu je između ostaloga kumovao alkohol.

Neslužbeno se može doznati kako je između dvojice muškaraca prvotno došlo do verbalnog sukoba, a potom i do fizičkog sukoba kada su se potukli s inventarom ugostiteljskog lokala, preciznije stolicama.

Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke nam nisu mogli potvrditi težinu ozlijeda sudionika sukoba, već su samo dodali kako su očevid obavili djelatnici Policijske postaje Petrinja.

Više detalja o svemu trebalo bi biti poznato u sutrašnjem policijskom priopćenju.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.