Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
galdovačkimostnaslov

Galdovački most za sav promet zatvoren od 29. studenog do 8. prosinca

SISAK – Zbog sanacije mosta Galdovo, od 29. studenog u 8 sati pa do 8. prosinca u 7 sati, za sav promet zatvara se most preko rijeke Save-Galdovo (DC36).

Obilazak je državnom cestom DC37 Aleja V.J.Cape – Strossmayerovom ulicom u Sisku – Alejom narodnih heroja – Ul. A. Kovačića- Ul. O.Keršovanija – most Crnac – Topolovac- državnom cestom DC232 Topolovac – Novo selo Palanječko.

Pješački promet bit će omogućen pješačkom stazom mosta.

Sisački Autopromet je najavio izmjene prometa na relacijama prema Galdovu, odnosno, u razdoblju dok je most zatvoren promet će se odvijati prema redu vožnje do mosta uz prelazak putnika pješice do druge strane mosta gdje će ih čekati autobus s kojim će nastaviti vožnju. Očekuju se kraća kašnjenja zbog vremena koje je putnicima potrebno pa prijeđu most no ona, navode iz Autoprometa, ne bi trebala izazvati poremećaje u redovitom prometovanju linija.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X