Gradonačelnici Poreča i Petrinje o Aglomeraciji i EU fondovima Gradonačelnici Poreča i Petrinje o Aglomeraciji i EU fondovima
PETRINJA – Na poziv gradonačelnik Poreča Lorisa Peršurića, petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović posjetio je Poreč. Tijekom razgovora, gradonačelnici su se dotaknuli niz tema koje... Gradonačelnici Poreča i Petrinje o Aglomeraciji i EU fondovima

PETRINJA – Na poziv gradonačelnik Poreča Lorisa Peršurića, petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović posjetio je Poreč. Tijekom razgovora, gradonačelnici su se dotaknuli niz tema koje su poveznica ova dva grada slične veličine i približnog broja stanovnika.

Jedna od tema razgovora bila je razmjena iskustava na projektu Aglomeracije koju provodi i Grad Poreč, a riječ je o projektu poboljšanja vodovodne i komunalne infrastrukture te odvodnje. Ujedno su razgovarali i o pročistaču, kao i drugim problemima koji su sveprisutni u građevinskom sektoru, a to je nedostatak djelatnika na ovakvim poslovima.

Tijekom sastanka riječi je bilo i o petrinjskom Intervencijskom planu, za što je gradonačelnik Poreča izjavio da je riječ o velikom zalogaju, te je poželio da u realizaciji svakako sve točke budu i ostvarene u cijelosti.

Također gradonačelnik Poreča pozivao je petrinjski EU tim na dva dan u Poreč da zajedno sa Odjelom za EU fondove obave edukativne razmjene iskustva i obilazak agroturizma.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.