Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
gv39dumbovic

Gradonačelnik Darinko Dumbović pozitivan na COVID-19

PETRINJA – Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović potvrdio je kako je pozitivan na koronavirus. Ističe kako od vikenda ima temperaturu bez drugih simptoma na koronavirus, stoga je u ponedjeljak obavio brzi test na koronavirus koji je pokazao kako je negativan.

Obzirom je povišena temperatura i dalje bila prisutna, po preporuci struke obavio je PCR test koji je u konačnici pokazao kako je pozitivan na COVID-19. „Nemam nikakvih drugih simptoma i osjećam se dobro. Po preporuci epidemiologa ostajem u izolaciji, a sve obveze koje imam kao gradonačelnik obavljat ću od kuće“, istaknuo je Dumbović.

Posljednju aktivnost kao gradonačelnik, Dumbović je imao tijekom petka kada je DVD-u Lušćani predao na korištenje vatrogasno vozilo. Iz Ureda gradonačelnika su izvijestili kako je gradonačelnik Dumbović trebao tijekom nedjelje sudjelovati i na paljenju prve adventske svijeće u Gradskom parku, no njegov dolazak je u konačnici bio otkazan.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X