Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
darinkodumbovicsabor

Gradonačelnik Dumbović čestitao Dan državnosti Republike Hrvatske

PETRINJA – Povodom obilježavanja Dana državnosti, gradonačelnik Grada Petrinje i zastupnik u Hrvatskom saboru, Darinko Dumbović, sa zamjenicima Viktorijom Kaleb i Branimirom Bešlićem,  te Nenadom Radoševićem, predsjednikom Gradskog vijeća Grada Petrinje, uputio je građankama i građanima Petrinje prigodnu čestitku.

„Dan državnosti u Republici Hrvatskoj obilježava se 30. svibnja, u spomen na konstituiranje prvoga demokratski izabranog višestranačkog Sabora. Ovo je dan kada se, također, sjetimo i poklonimo svim onim hrabrim i nesebičnim ljudima, hrvatskim braniteljima, koji su svoje najvrjednije, svoje živote, dali za Lijepu našu. Njihova žrtva nije bila uzaludna i njihovim tragom kročit ćemo dalje s ciljem ostvarivanja i razvijanja Domovine za dobrobit svakog njenog građanina. Drage sugrađanke i sugrađani sretan vam Dan državnosti“, stoji u čestici gradonačelnika Dumbovića.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X