Gradonačelnik Dumbović pita: Je li šutnja zlato?  Gradonačelnik Dumbović pita: Je li šutnja zlato?
ZAGREB/PETRINJA – Gradonačelnik Darinko Dumbović oglasio se jutros na svom Facebook profilu vezano uz temu odlagališta nuklearnog otpada. Potaknut je šutnjom o temu odlagališta...  Gradonačelnik Dumbović pita: Je li šutnja zlato?

ZAGREB/PETRINJA – Gradonačelnik Darinko Dumbović oglasio se jutros na svom Facebook profilu vezano uz temu odlagališta nuklearnog otpada. Potaknut je šutnjom o temu odlagališta nuklearnog otpada na Trgovskoj gori.

„JE LI ŠUTNJA ZLATO ILI NUKLEARNI OTPAD??? Zašto vladajući i vodeći političari u Sisačko-moslavačkoj županiji i šire šute o gotovom prijedlogu koji ide na Vladu RH da DEFINITIVNO Sisačko-moslavačka županija i Banovina budu mjesto trajnog odlagališta nuklearnog otpada. Deset godina govorim o potrebi da zaštitimo Zrinsku, Hrastovičku i Trgovsku goru, cijelu Banovinu, da spriječimo devastaciju tog prostora. Samo razvojni projekti, ekološka poljoprivreda i ruralni razvoj ovdje znače život. A oni koji se kandidiraju za načelnike, gradonačelnike, župane – šute! Je li zbog toga što ne razumiju problem ili po nalogu svojih partija (HDZ, SDP,Most…)???

NO2

I zato sam jutros htio čuti vaš glas i odgovor: JE LI ŠUTNJA ZLATO ILI NUKLEARNI OTPAD ili sam ja totalna budala koja o tome priča 10 godina, od Petrinjčice, Dvora do saborske govornice! Ali svugdje isti odgovor: ŠUTNJA! Da li da i ja šutim i pričam samo o lijepim stvarima i lijepoj budućnosti u krilu županije koja bi trebala biti “domaćin” nuklearnom otpadu???? Ili da svi zajedno pošaljemo poruku što zaista želimo za Banovinu i Sisačko-moslavačku županiju, za našu djecu i unuke??? JA i dalje ne odustajem!!!! A VI???“, napisao je Dumbović u svojoj objavi.

NO

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.