Grupa Nola ima novi singl naziva „Sve bi bilo lakše da je ljeto“ Grupa Nola ima novi singl naziva „Sve bi bilo lakše da je ljeto“
Nakon uspješnih singlova “Moj svijet” i “Negdje između” pulska grupa Nola u ovim hladnim danima predstavlja novi singl “Sve bi bilo lakše da je... Grupa Nola ima novi singl naziva „Sve bi bilo lakše da je ljeto“

Nakon uspješnih singlova “Moj svijet” i “Negdje između” pulska grupa Nola u ovim hladnim danima predstavlja novi singl “Sve bi bilo lakše da je ljeto”. Gabi i Marijan, kreativna okosnica grupe, zajedno su još jednom potpisali sjajan tekst, u kojem prizivaju ljetne dane, no usprkos zimskom ugođaju aranžman pjesme lepršav je i poletan, a atmosfera zaigrana i optimistična.

“Iako zima ima svoje draži, ja više volim ljeto. Sve bi bilo lakše samo da je ljeto, hodala bih bosa i kosu bi mi počešljao val, obukla bih sunce, umila se morem, sve bi bilo lakše samo da je ljeto”, kazala je Gabi, ujedno i i glavna protagonistica novog videospota koji je tijekom prosinca snimljen u Sisku, a premijerno će biti prikazan početkom idućeg tjedna.

Novim singlom Nola ujedno najavljuje i dugoočekivani, novi studijski album koji stiže na proljeće.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.