Čazmatrans2
Grupa Pavel #1 domaće, a Katy Perry #1 strane Slušaonice Grupa Pavel #1 domaće, a Katy Perry #1 strane Slušaonice
Petak je lagano pri kraju, a pred vama je još jedna Slušaonica Petrinjskog radija. Vaši glasovi su odlučili kako je ovotjedni #1 domaćih Top... Grupa Pavel #1 domaće, a Katy Perry #1 strane Slušaonice

Petak je lagano pri kraju, a pred vama je još jedna Slušaonica Petrinjskog radija. Vaši glasovi su odlučili kako je ovotjedni #1 domaćih Top 10 grupa Pavel sa svojim posljednjim singlom “Lažu devedesete”, dok je #1 stranih Top 10 ovoga tjedna Katy Perry sa svojim novim singlom “Chained to the rhythm”. Evo kako ste glasali u proteklih sedam dana.

22

Predstavili smo i tri nova prijedloga kako za domaću, tako i za stranu top listu. Ovoga tjedna to su :

Za vaše omiljene izvođače možete glasati do idućeg četvrtka u 17:00 sati, a nova Slušaonica je ponovno na rasporedu u petak od 18:00 sati.

 

Domaćih Top 10 (8/22)

pollcode.com free polls
Prijedlozi Domaćih Top 10 (8/22)

pollcode.com free polls
Stranih Top 10 (8/22)

pollcode.com free polls
Prijedlozi Stranih Top 10 (8/22)

pollcode.com free polls
Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.