Čazmatrans2
Gvozd: Pretragama pronađena droga i streljivo Gvozd: Pretragama pronađena droga i streljivo
GVOZD – Po nalogu suda je u četvrtak, 16. veljače, na području Gvozda izvršena pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 42-godišnji muškarac te... Gvozd: Pretragama pronađena droga i streljivo

GVOZD – Po nalogu suda je u četvrtak, 16. veljače, na području Gvozda izvršena pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 42-godišnji muškarac te je pronađeno 34,14 grama sjemenki indijske konoplje i 4,41 gram marihuane, što je oduzeto. Istog dana, također na području Gvozda, pretražena je i kuća 47-godišnjeg muškarca, kojom je prilikom pronađeno i oduzeto 12 komada raznog streljiva, koje je on nezakonito posjedovao. Obojica osumnjičenih biti će prekršajno prijavljeni i to u prvom slučaju po Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, a u drugom slučaju po Zakonu o oružju.

Komentari

Antonija Radošević Novinar / Voditelj

Trenutno kod nas na jednogodišnjem stručnom osposobljavanju. Novi glas u našem eteru. Nakon završenog studija komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, Tonka, kako je svi rado zovemo, postaje dio našeg tima. Odlučna, odgovorna, spremna na izazove koje donosi ovaj posao, ali i s odličnim smislom za humor, svakako je jedno veliko osvježenje kako nama, tako i našim slušateljima i čitateljima.