Gvozd: Pretragama pronađena droga i streljivo Gvozd: Pretragama pronađena droga i streljivo
GVOZD – Po nalogu suda je u četvrtak, 16. veljače, na području Gvozda izvršena pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 42-godišnji muškarac te... Gvozd: Pretragama pronađena droga i streljivo

GVOZD – Po nalogu suda je u četvrtak, 16. veljače, na području Gvozda izvršena pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 42-godišnji muškarac te je pronađeno 34,14 grama sjemenki indijske konoplje i 4,41 gram marihuane, što je oduzeto. Istog dana, također na području Gvozda, pretražena je i kuća 47-godišnjeg muškarca, kojom je prilikom pronađeno i oduzeto 12 komada raznog streljiva, koje je on nezakonito posjedovao. Obojica osumnjičenih biti će prekršajno prijavljeni i to u prvom slučaju po Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, a u drugom slučaju po Zakonu o oružju.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.