HK Petrinja ima dva prvaka Hrvatske kod starijih dječaka u SL HK Petrinja ima dva prvaka Hrvatske kod starijih dječaka u SL
ZAGREB – U Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske za starije djevojčice i dječake, te juniorke i juniore u slobodnom načinu hrvanja. Nastupilo je ukupno... HK Petrinja ima dva prvaka Hrvatske kod starijih dječaka u SL

ZAGREB – U Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske za starije djevojčice i dječake, te juniorke i juniore u slobodnom načinu hrvanja.

Nastupilo je ukupno 146 natjecateljica i natjecatelja, a među njima Hrvački klub Petrinja predstavljala su četiri hrvača kod starijih dječaka uz vodstvo trenera Senada Mujagića.

Uz dva prvaka Hrvatske osvojili su i jedno treće mjesto, a rezultati su:

38 kg 1. mjesto: Filip Mikulić (2 pobjede)
57 kg 1. mjesto: David Hlatki (4 pobjede)
41 kg 3. mjesto: Nikola Krajčinović (1 pobjeda)

Uz njih, u kategoriji do 57 kg, nastupio je i Valentino Vidović, a u konačnici zauzeli su ukupno 4. mjesto s osvojenih 17.5 bodova.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.