HPD „Slavulj“ nastupio u Novskoj HPD „Slavulj“ nastupio u Novskoj
NOVSKA – U nedjelju je u župnoj crkvi sv.Luke Evanđelista u Novskoj nastupilo Hrvatsko pjevačko društvo „Slavulj“. Repertoar koncerta duhovne glazbe sadržavao je djela... HPD „Slavulj“ nastupio u Novskoj

NOVSKA – U nedjelju je u župnoj crkvi sv.Luke Evanđelista u Novskoj nastupilo Hrvatsko pjevačko društvo „Slavulj“. Repertoar koncerta duhovne glazbe sadržavao je djela Bartoluccia, Brukncera, degl’Ivellia i drugih skladatelja.

„Odličan koncert i predivna publika u crkvi sv. Luke u Novskoj! Hvala župniku Milanu Vidakoviću i gradonačelniku Marinu Piletiću na sjajnoj dobrodošlici! U publici je bio i počasni član Slavulja g. Grgić. S oltara gleda blažena Marija Propetog Isusa Petković kojoj je “Slavulj“ snimio i CD. U crkvi njezine duhovne kćeri! Glazbena molitva za prvi dan Adventa!“, rekao je nakon koncerta dirigent Slavulja maestro Josip degl’Ivellio.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.