Hrvači Petrinje bolji od Siska Hrvači Petrinje bolji od Siska
SISAK – U posljednjem, 5. kolu prvog dijela prvenstva Premijer lige hrvači Petrinje gostovali su kod momčadi Siska od koje su bili bolji 7:3.... Hrvači Petrinje bolji od Siska

SISAK – U posljednjem, 5. kolu prvog dijela prvenstva Premijer lige hrvači Petrinje gostovali su kod momčadi Siska od koje su bili bolji 7:3.

Petrinjci su već na startu, prije izlaska na strunjaču imali prednost od 2:0 budući domaći nisu imali predstavnike u kategorijama do 55 i 67 kilograma pa su tako Dragan Vidović i Tonimir Sokol upisali pobjede bez borbe, a nije bilo borbe niti u kategoriji do 82 kg koju je zbog povrede Anđelko Barišić, odmah na početku, predao Karlu Kodriću.

Što se pak tiče događaja na strunjači u kategorijama do 60 i 63 kg Vedran Mitrović i Ivan Lizatović brzopoteznim tuševima riješili su pobjednike protiv Rafaela Šatovića i Luke Prihistaka. Nakon toga do pobjeda tehničkim tušem za Petrinjce došao je Kristijan Šimatić protiv Luke Malobabića u kategoriji do 72 kg, a za Siščane na isti način i Pavel Puklavec protiv Roberta Sigura u kategoriji do 77 kg, dok je Eugen Jakovljević, na bodove, bio bolji od Ivana Barišića u kategoriji do 87 kg. Na kraju zadnje dvije borbe pripale su Petrinjcima u kojima je, do 97 kg, Vinko Kadečka tušem bio bolji od Matea Kodrića, a do 130 kg Josip Matković tehničkim tušem protiv Milana Basarca.

Tehnički rezultati su:

55 kg DRAGAN VIDOVIĆ 0:1 (bb)

60 kg RAFAEL ŠATOVIĆ – VEDRAN MITROVIĆ 0:1 (tuš)

63 kg LUKA PRIHISTAK – IVAN LIZATOVIĆ 0:1 (tuš)

67 kg TONIMIR SOKOL 0:1 (bb)

72 kg LUKA MALOBABIĆ – KRISTIJAN ŠIMATIĆ 0:1 (tt 1:10)

77 kg PAVEL PUKLAVEC – ROBERT SIGUR 1:0 (tt 10:2)

82 kg KARLO KODRIĆ – ANĐELKO BARIŠIĆ 1:0 (bb)

87 kg EUGEN JAKOVLJEVIĆ – IVAN BARIŠIĆ 1:0 (pb 9:5)

97 kg MATEO KODRIĆ – VINKO KADEČKA 0:1 (tuš)

130 kg MILAN BASARAC – JOSIP MATKOVIĆ 0:1 (tt 0:8)

TRENERI: DRAŽEN MAJNARIĆ (Sisak) – FRANJO PEREKOVIĆ (Petrinja)

 

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.