Hrvači Petrinje nastupili na 13. KUP-u grada Sarajeva Hrvači Petrinje nastupili na 13. KUP-u grada Sarajeva
SARAJEVO – Hrvači i hrvačice Hrvačkog kluba „Petrinja“ sudjelovali su u Sarajevu na 13. KUP-u grada Sarajeva gdje su nastupile 24 ekipe iz 10... Hrvači Petrinje nastupili na 13. KUP-u grada Sarajeva

SARAJEVO – Hrvači i hrvačice Hrvačkog kluba „Petrinja“ sudjelovali su u Sarajevu na 13. KUP-u grada Sarajeva gdje su nastupile 24 ekipe iz 10 zemalja Europe.

Petrinjci su se na kraju okitili s tri medalje, te osvojenim jednim petim mjestom.

REZULTATI SU:

– mlađi dječaci –

48 kg – Lovro Glavaš – 1. mjesto 

– kadeti –

92 kg – Emil Osmanagić – 1. mjesto 
80 kg – Vladimir Vojković – 3. mjesto 
80 kg – Roko Ećimović – 5. mjesto

Uz njih su još nastupili za mlađe dječake Filip Horinek, te za kadete Luka Jandrić, a hrvače su vodili treneri Vinko Kadečka i Vedran Mitrović.

Uz hrvače, na natjecanju je nastupila i hrvatska ženska kadetska reprezentacija među kojima i Petrinjka Veronika Dragaš koja je uvjerljivo osvojila 1. mjesto, te je proglašena i najboljom natjecateljicom turnira.

Djevojke je vodio trener Senad Mujagić koji je s njima, uz jedanaest medalja, osvojio i ekipno prvo mjesto na turniru.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.