Hrvači Petrinje osvojili 5 medalja na 7. međunarodnom turniru “Zadar open” Hrvači Petrinje osvojili 5 medalja na 7. međunarodnom turniru “Zadar open”
ZADAR – U Zadru je održan  7. međunarodni turnir “Zadar open” na kojem se okupilo 250 natjecatelja iz 28 klubova. Ovo je iznimno jak... Hrvači Petrinje osvojili 5 medalja na 7. međunarodnom turniru “Zadar open”

ZADAR – U Zadru je održan  7. međunarodni turnir “Zadar open” na kojem se okupilo 250 natjecatelja iz 28 klubova. Ovo je iznimno jak turnir na kojem su nastupili hrvači iz Ukrajine, Slovačke, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Austrije i Hrvatske, a članovi Hrvačkog kluba “Petrinja” nastupili su s najboljim hrvačima mlađih i starijih dječaka i ostvarili su zapažene rezultate:

Nikola Krajčinović 1. mjesto

Valentino Vidović 1. mjesto

Ivano Vidović 2. mjesto

Filip Horinek 2. mjesto

David Hlatki 3. mjesto

Lovro Glavaš 5. mjesto

Ovo je bio i zadnji turnir u polusezoni za mlade hrvače koji su obećavajuća generacija koja je na posljednjih sedam međunarodnih turnira osvojila pregršt medalja i priznanja. Posebno se istaknuo Valentino Vidović koji na svim turnirima u ovoj godini nije doživio niti jedan poraz.

U narednom razdoblju klub nastavlja radom s hrvačima koji nastupaju na svjetskom kadetskom prvenstvu u Zagrebu, a koje se odvija do 08.srpnja.

 

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.