Hrvačice Petrinje ekipne prvakinje Hrvatske za mlađe (U23) seniorke Hrvačice Petrinje ekipne prvakinje Hrvatske za mlađe (U23) seniorke
LUDBREG – U Ludbregu je održano Prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim stilom za kadetkinje i kadete, te mlađe seniorke i seniore (U23), a među... Hrvačice Petrinje ekipne prvakinje Hrvatske za mlađe (U23) seniorke

LUDBREG – U Ludbregu je održano Prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim stilom za kadetkinje i kadete, te mlađe seniorke i seniore (U23), a među kojima su nastupile članice i članovi Hrvačkog kluba „Petrinja“.

Najbolje rezultate ostvarile su mlađe seniorke koje su postale ekipne prvakinje Hrvatske. Kadetkinje su ekipno zauzele 2. mjesto koje su podijelile s druga tri kluba: HK Ludbreg, HK Sesvetski Kraljevec i HK Vindija.
Uz hrvačice, nastupila su i četiri kadeta koji su na kraju momčadski zauzeli 6. mjesto.

Pojedinačni rezultati su:

– kadetkinje –

57 kg Veronika Dragaš 1. mjesto

– mlađe (U23) seniorke –

50 kg Tea Kretić 1. mjesto 
53 kg Antoneta Kapić 2. mjesto 
59 kg Ela Lovreković 2. mjesto 

– kadeti –

80 kg Kristijan Prečanica 3. mjesto 
92 kg Emil Osmanagić 2. mjesto 

Uz njih još su nastupili Luka Jandrić (65 kg) i Borna Pavičić (71 kg) koji su ovaj puta nažalost ostali bez plasmana.

 

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.