Hrvatska preokrenula i slavila za završnicu SP-a protiv Francuza Hrvatska preokrenula i slavila za završnicu SP-a protiv Francuza
U drugoj utakmici poluzavršnice Svjetskog nogometnog prvenstva reprezentacija Hrvatske u produžecima je, s 2:1, bila bolja od Engleske. Englezi su poveli u 5. minuti... Hrvatska preokrenula i slavila za završnicu SP-a protiv Francuza

U drugoj utakmici poluzavršnice Svjetskog nogometnog prvenstva reprezentacija Hrvatske u produžecima je, s 2:1, bila bolja od Engleske.

Englezi su poveli u 5. minuti golom Kierana Trippiera, ali je Ivan Perišić izjednačio u 68., a Mario Mandžukić u 109. pogodio za pobjedu.

Tako će u borbu za konačnog pobjednika „Vatreni“ krenuti u nedjelju, 15. srpnja, od 17 sati, na istom stadionu Lužnjiki u Moskvi protiv Francuske.

Prije toga, dan ranije, 14. srpnja, za treće mjesto će u Sankt Peterburgu igrati Belgija i Engleska.

Novi uspjeh „Vatrenih“ Petrinjci su pratili na više lokacija u gradu, a najbrojniji su ponovo bili, uz veliki ekran, na Gradskom rukometnom stadionu i bez obzira na pljusak pri kraju prijenosa najhrabriji su bučno i veselo proslavili konačnu pobjedu.

Novo okupljanje bit će ponovo u nedjelju, 15. srpnja, a pokrovitelji izravnog prijenosa i dalje će biti Grad Petrinja i Poslovne zone.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.