Hrvatske tvrtke predstavile se na Međunarodnom sajmu industrije u Celju Hrvatske tvrtke predstavile se na Međunarodnom sajmu industrije u Celju
SISAK – U organizaciji Hrvatske gospodarske komore-Županijske komore Sisak, četiri hrvatske tvrtke, Batković – alati iz Kutine, Event Horizon iz Zagreba, Hofer iz Jastrebarskog... Hrvatske tvrtke predstavile se na Međunarodnom sajmu industrije u Celju

SISAK – U organizaciji Hrvatske gospodarske komore-Županijske komore Sisak, četiri hrvatske tvrtke, Batković – alati iz Kutine, Event Horizon iz Zagreba, Hofer iz Jastrebarskog i Prvomajska iz Zagreba, predstavile su se od 9. do 12. travnja na Međunarodnom sajmu industrije u Celju.

Sajam je bio izvrsna prilika za sve koji djeluju u industriji proizvodnje strojeva i alata, automatizaciji, robotici, zavarivanju, da što brže i učinkovitije privuku kupce iz jugoistočne Europe, da predstave novosti u vlastitoj proizvodnji, susretnu svoje postojeće kupce te pronađu nove, ali i usporede svoja postignuća s konkurentima.

Međunarodni sajam industrije veliki je regionalni sajam, što potvrđuje i činjenica da je više od 70 posto izlagača stranih tvrtki iz više od 20 zemalja, a više od 15 posto posjetitelja dolazi iz više od 10 stranih zemalja. Na ovogodišnjem sajmu, najznačajnija je industrija bila metaloprerađivačka, u kojoj u Sloveniji, prema podacima tamošnje Trgovačke i industrijske komore, djeluje više od 3200 aktivnih tvrtki.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.