Petrinjski rukometaši „upisali“ drugu prvenstvenu pobjedu Petrinjski rukometaši „upisali“ drugu prvenstvenu pobjedu
PETRINJA – Rukometaši Petrinje u 5. kolu Druge hrvatske rukometne lige – sjever ugostili su momčad Ludbrega od koje su bili bolji 35:26. Prva... Petrinjski rukometaši „upisali“ drugu prvenstvenu pobjedu

PETRINJA – Rukometaši Petrinje u 5. kolu Druge hrvatske rukometne lige – sjever ugostili su momčad Ludbrega od koje su bili bolji 35:26.

Prva trećina susreta, odnosno do 20. minute, protekla je u rezultatskoj ravnoteži uz najviše po dva pogotka prednosti na jednoj ili drugoj strani, a onda su nakon poravnanja gostiju na 10:10 domaći počeli stvarati razliku koja je za Ludbrežane u nastavku postala nedostižna i pet minuta prije kraja bila je najveća na +12 (32:20), ali u konačnici „spustila“ se na jednocifrenih i podnošljivih -9.

Što se strijelaca tiče Petrinjce je predvodio Antonio Čunčić s 10 pogodaka, a pratio ga je Dorian Pijalović sa 7, dok je ostatak pripao devetorici igrača koji su se u strijelce upisivali između jednog i četiri pogotka. Kod gostiju najefikasniji je bio Goran Sinković s 8 pogodaka kojem je blizu bio Fran Friščić sa 6, dok je ostalih pet igrača svoj doprinos dalo između jednog i tri pogotka.

Petrinjcima je ovo druga prvenstvena pobjeda, a u idućem 6. kolu gostovat će kod druge momčadi Sesveta.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.