Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisak2020

I na Uskrsni ponedjeljak nema novooboljelih od koronavirusa u našoj županiji

Kako su priopćili iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na području naše županije od jučer do danas nemamo niti jednog dokazanog novooboljelog pacijenta od bolesti COVID-19. Također dodaju kako je situacija u domovima umirovljenika u Sisku i Petrinji pod nadzorom.

„U Domu umirovljenika Petrinja niti jedan korisnik nema povišenu tjelesnu temperaturu, a u Domu umirovljenika u Sisku imamo tri subfebrilna korisnika, a subfebrilitet je vezan uglavnom uz njihovu primarnu bolest. U domovima umirovljenika u Petrinji i Sisku nemamo oboljelih od zarazne bolesti COVID-19“, ističu iz Stožera.

Također dodaju kako je primijećeno druženje ljudi u grupama od 20 do 30 osoba oko stambenih zgrada uz nepoštivanje razmaka i drugih propisanih i preporučenih mjera. „Takvo neprimjereno ponašanje kompromitira sav dosadašnji trud. Apeliram na sve stanovnike neka se drže izdanih uputa Stožera“, zaključuju iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X