Imaš jaknu viška? Ostavi. Trebaš jaknu? Uzmi! Imaš jaknu viška? Ostavi. Trebaš jaknu? Uzmi!
SISAK – U organizaciji Udruženja obrtnika Sisak u prolazu sisačke NAMA-e ispred Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, još sutra od 12 do 14 sati građani... Imaš jaknu viška? Ostavi. Trebaš jaknu? Uzmi!

SISAK – U organizaciji Udruženja obrtnika Sisak u prolazu sisačke NAMA-e ispred Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, još sutra od 12 do 14 sati građani se mogu priključiti akciji „Jakna za drugoga“. Kako nam je pojasnio Damir Bunjan, dopredsjednik područne Obrtničke komore Sisak, ovu akciju su organizirali u par dana.

jaknazadrugogatekst

„Odaziv je i više nego dobar obzirom da smo to organizirali u par dana, nije bilo velike pripreme. Hvala i svim medijima koji su to popratili. Obrtnička komora je uvijek tu na raspolaganju kada god su nekakve akcije ili manifestacije u Sisku, tako smo se i ovaj put odazvali u najkraćem mogućem roku, tako će uvijek i biti. Ovo i nije takva prva akcija i nadam se kako će u budućnosti biti još ovakvih akcija“, kazao je Bunjan.

Svoju jaknu došao je darovati i Siščanin Darko Cvjetičanin. „Svakako da imamo viška robe koja nam baš i ne treba, a nekome će trebati. Uvijek sam bio za ovakve akcije. Trebamo više pomagati jedni drugima. Meni je žao što to u Crkvi baš ne govore. Susjed dobar je bolji nego brat u trećem selu“, rekao je Cvjetičanin.

Ovom inicijativom želi se pomoći potrebitima, a ujedno i ukazati na socijalnu problematiku u Sisku. Inicijativa se održava u sklopu pokrenutih akcija udruge Portal dobrote.

jaknazadrugogatekst1

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.