Ina prekinula isporuku plina Petrokemiji Ina prekinula isporuku plina Petrokemiji
ZAGREB/KUTINA – Zbog problema s naplatom isporučenog plina Ina je preknula isporuku plina kutinskoj Petrokemiji. Iz Ine kažu da će s isporukama nastaviti, ako... Ina prekinula isporuku plina Petrokemiji

ZAGREB/KUTINA – Zbog problema s naplatom isporučenog plina Ina je preknula isporuku plina kutinskoj Petrokemiji. Iz Ine kažu da će s isporukama nastaviti, ako Petrokemija plati dugovanja.

Ipak, Petrokemija nastavlja s proizvodnjom i isporukom mineralnoga gnojiva jer je dostava plina dogovorena s Prvim plinarskim društvom u idućih sedam dana.

Problemi u opskrbi Petrokemije plinom bili su i tema jučerašnjeg sastanka u Vladi s Upravom i Nadzornim odborom tvrtke. U izjavi za HRT predsjednik Uprave Petrokemije Đuro Popijač istaknuo je da Petrokemija neće zaustavljati proizvodnju i da nema problema s isporukama, a s Inom su u stalnom kontaktu.

 

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.