Iz garaže mu ukrali osobni automobil, na odmorištu ukradena prikolica Iz garaže mu ukrali osobni automobil, na odmorištu ukradena prikolica
PETRINJA – U vremenu od 12.do 16.srpnja u poslijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj je u Petrinji provalio u obiteljsku kuću i garažu te je iz... Iz garaže mu ukrali osobni automobil, na odmorištu ukradena prikolica

PETRINJA – U vremenu od 12.do 16.srpnja u poslijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj je u Petrinji provalio u obiteljsku kuću i garažu te je iz garaže ukrao osobno vozilo sisačkih registarskih oznaka oštećenog 64-godišnjaka s kojim se udaljio u nepoznatom smjeru. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

U noći s ponedjeljka na utorak, 15./16. srpnja u Sisku, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe iz koje je ukrao novac i sokove. Od odgovorne osobe zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

U vremenskom razdoblju od mjeseca svibnja do mjeseca lipnja, nepoznati počinitelj je na auto cesti A3, s parkirališnog prostora na odmorištu Novska, ukrao prikolicu za prijevoz automobila. Od oštećenog 38-godišnjaka, koji štetu procjenjuje na oko 100.000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.