Iz HPD-a „Slavulj“ pozivaju nove članice i članove da im se pridruže Iz HPD-a „Slavulj“ pozivaju nove članice i članove da im se pridruže
PETRINJA – Nakon zasluženog ljetnog odmora, od srijede, 12. rujna 2018. u 19 sati članice i članovi HPD-a „Slavulj“ Petrinja započinju novu pjevačku sezonu.... Iz HPD-a „Slavulj“ pozivaju nove članice i članove da im se pridruže

PETRINJA – Nakon zasluženog ljetnog odmora, od srijede, 12. rujna 2018. u 19 sati članice i članovi HPD-a „Slavulj“ Petrinja započinju novu pjevačku sezonu. „Bogata glazbena jesen je pred nama, ali nećemo odmah na početku sve otkriti, idemo notu po notu!“ – poručuju iz Slavulja.

Pozivaju nove članice i članove da im se pridruže!

„Postani Slavuljaš – upoznaj nove ljude, nakloni se pljesku publike, putuj s veselom ekipom i doživi svjetla pozornice! Audicije se održavaju ponedjeljkom i srijedom u 18.45 u našim prostorijama (POU Hrvatski dom, Mala scena), a tamo Vas očekuje dobro, veselo i raspjevano društvo predvođeno našim maestrom Josipom degl’ Ivelliom. Dođite i zapjevajte s nama, postanite dio glazbeno – pjevačke tradicije ususret 155. obljetnici osnutka i neprekinuta djelovanja   – Viva la musica!“ – poziv je koji vam upućuju petrinjski Slavuljaši.

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.