Izgorio automobil koji je stajao u garaži deset godina Izgorio automobil koji je stajao u garaži deset godina
SISAK – U petak, 6. srpnja oko 20.20 sati u Ulici Tina Ujevića u Sisku, u otvorenoj garaži je došlo do požara na vozilu... Izgorio automobil koji je stajao u garaži deset godina

SISAK – U petak, 6. srpnja oko 20.20 sati u Ulici Tina Ujevića u Sisku, u otvorenoj garaži je došlo do požara na vozilu 41-godišnjeg vlasnika. Obavljenim očevidom je utvrđeno da je požar izbio unutar parkiranog otključanog neregistriranog vozila, koje se u garaži nalazi oko deset godina, te da je vatra izazvana vanjskim izvorom paljenja unutrašnjosti vozila, koje je u potpunosti izgorjelo.

Prilikom gorenja je zbog toplinske energije oštećeno i drugo vozilo sisačkih registracija 36-godišnjeg vlasnika, koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini vozila koje je gorjelo, a na kojemu su nastala oštećenja u vidu taljenja boje i plastičnih dijelova jedne strane vozila. Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na oko 19.000 kuna. Nastavljaju se daljnja kriminalistička istraživanja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog požara, a nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđeno izvješće.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.