Jandroković: „Pred nama je dan koji simbolizira početak novog doba…“ Jandroković: „Pred nama je dan koji simbolizira početak novog doba…“
ZAGREB – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je božićnu čestitku svim hrvatskim građankama i građanima u domovini i inozemstvu, u kojoj stoji: „Pred... Jandroković: „Pred nama je dan koji simbolizira početak novog doba…“

ZAGREB – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je božićnu čestitku svim hrvatskim građankama i građanima u domovini i inozemstvu, u kojoj stoji:

Pred nama je blagdan rođenja Božjeg sina. Dan koji simbolizira početak novog doba, doba ljubavi, nade, mira, pravednosti i milosrđa. Nadam se da će taj dan biti poticaj svima nama da u idućoj godini živimo u ozračju poštivanja svakoga ljudskog bića, njegovog identiteta i dostojanstva. Isto tako vjerujem da ćemo, usprkos svim izazovima, zajednički graditi našu domovinu kao zemlju društvene, gospodarske i socijalne pravde. U vjeri i nadi da će nam nadolazeći blagdan donijeti u naše obitelji obilje ljubavi, mira i radosti te ojačati u nama osjećaj zajedništva, svim hrvatskim građanima u domovini i u iseljeništvu, uime Hrvatskoga sabora i u svoje osobno ime, želim sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu 2018.godinu“, stoji u čestici Gordana Jandrokovića.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.