Javni poziv za zakup javnih površina povodom Lovrenčeva u Petrinji Javni poziv za zakup javnih površina povodom Lovrenčeva u Petrinji
PETRINJA – Grad Petrinja je objavio javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda za zakup javne površine za sudjelovanje na manifestaciji „Lovrenčevo 2019.“. Pozivaju sve... Javni poziv za zakup javnih površina povodom Lovrenčeva u Petrinji

PETRINJA – Grad Petrinja je objavio javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda za zakup javne površine za sudjelovanje na manifestaciji „Lovrenčevo 2019.“. Pozivaju sve fizičke i pravne osobe koje ispunjavaju uvjete za obavljanje trgovačke, uslužne, ugostiteljske i zabavno-rekreativne djelatnosti da podnesu zahtjev za davanje u zakup javne površine na području Grada Petrinje na dan 10.kolovoza 2019.godine na lokacijama Strossmayerovo šetalište-Gradski park i Trg hrvatskih branitelja.

Zahtjev se podnosi na obrascu koji je sastavni dio Javnog poziva najkasnije do 29.srpnja 2019.godine, osobno u pisarnici Grada Petrinje ili putem pošte na adresu : Grad Petrinja, Ivana Gundulića 2, 44 250 Petrinja. Uz Zahtjev potrebno je priložiti 70,00 kuna upravne pristojbe.

O Zahtjevima će se odlučivati rješenjem nadležnog upravnog odjela Grada Petrinje prema redoslijedu zaprimanja. Broj i veličina mjesta su ograničeni. Zahtjevi podnositelja koji nema podmirena sva dugovanja prema Gradu Petrinji, nepotpuni zahtjevi i zahtjevi pristigli izvan roka biti će odbijeni odnosno odbačeni.

Sukladno Odluci o uvjetima i načinu davanja na korištenje zemljišta i javnih površina za prigodne prodaje povodom gradskih manifestacija, plaća se zakupnina za postavu privremenih objekata :

  • prodajni stolovi i klupe 25 kn/m2/dan,
  • ugostiteljski sadržaji 50 kn/m2/dan,
  • korištenje javne površine za izlaganje robe 20,00 kn/m2/dan,
  • postavljanje naprava za prodaju plodina, kokica i slično 20 kn/m2/dan,
  • postavljanje zabavnih radnji 1,50 kn/m2/dan.

Na utvrđeni iznos zakupa sukladno Odluci o gradskim porezima plaća se porez na korištenje javnih površina po stopi od 10% na ukupni iznos zakupnine.

Sve dodatne informacije i potrebne obrasce možete potražiti OVDJE.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.