Javni poziv za zakup javnih površina povodom Svetog Jakova u Mošćenici Javni poziv za zakup javnih površina povodom Svetog Jakova u Mošćenici
PETRINJA – Grad Petrinja je objavio javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda za zakup javne površine za sudjelovanje na manifestaciji „Sveti Jakov Mošćenica 2019.“.... Javni poziv za zakup javnih površina povodom Svetog Jakova u Mošćenici

PETRINJA – Grad Petrinja je objavio javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda za zakup javne površine za sudjelovanje na manifestaciji „Sveti Jakov Mošćenica 2019.“. Pozivaju sve fizičke i pravne osobe koje ispunjavaju uvjete za obavljanje trgovačke, uslužne, ugostiteljske i zabavno-rekreativne djelatnosti da podnesu zahtjev za davanje u zakup javne površine na području Grada Petrinje na dan 25.srpnja 2019.godine na lokaciji Ante Starčevića 122, Mošćenica.

Zahtjev se podnosi na obrascu koji je sastavni dio Javnog poziva najkasnije do 15.srpnja 2019.godine, osobno u pisarnici Grada Petrinje ili putem pošte na adresu : Grad Petrinja, Ivana Gundulića 2, 44 250 Petrinja. Uz Zahtjev potrebno je priložiti 70,00 kuna upravne pristojbe.

O Zahtjevima će se odlučivati rješenjem nadležnog upravnog odjela Grada Petrinje prema redoslijedu zaprimanja. Broj i veličina mjesta su ograničeni. Zahtjevi podnositelja koji nema podmirena sva dugovanja prema Gradu Petrinji, nepotpuni zahtjevi i zahtjevi pristigli izvan roka biti će odbijeni odnosno odbačeni.

Sukladno Odluci o uvjetima i načinu davanja na korištenje zemljišta i javnih površina za prigodne prodaje povodom gradskih manifestacija, plaća se zakupnina za postavu privremenih objekata :

  • prodajni stolovi i klupe 25 kn/m2/dan,
  • ugostiteljski sadržaji 50 kn/m2/dan,
  • korištenje javne površine za izlaganje robe 20,00 kn/m2/dan,
  • postavljanje naprava za prodaju plodina, kokica i slično 20 kn/m2/dan,
  • postavljanje zabavnih radnji 1,50 kn/m2/dan.

Na utvrđeni iznos zakupa sukladno Odluci o gradskim porezima plaća se porez na korištenje javnih površina po stopi od 10% na ukupni iznos zakupnine.

Sve dodatne informacije i potrebne obrasce možete potražiti OVDJE.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.