Jesenje slavilo u Petrinji Jesenje slavilo u Petrinji
PETRINJA – Nogometaši Petrinjčice, u pretposljednjem 17. kolu 2. HMNL-sjever, ugostili su momčad Jesenja od koje su poraženi 7:5. Gosti su već u prvoj... Jesenje slavilo u Petrinji

PETRINJA – Nogometaši Petrinjčice, u pretposljednjem 17. kolu 2. HMNL-sjever, ugostili su momčad Jesenja od koje su poraženi 7:5.

Gosti su već u prvoj minuti, preko Presečkog, došli do prednosti, ali Petrinjci su s dva pogotka Papića u 11. i 12. minuti preokrenuli prednost na svoju stranu koja je trajala do 16. minute i novog pogotka Presečkog za poravnanje na 2:2 koje je trajalo samo nekoliko sekundi jer u istoj minuti, nakon snažnog udarca Peškira, Kovačec je skrenuo loptu u vlastitu mrežu i doveo Petrinjčicu do drugog vodstva koje je u posljednjoj minuti anulirao Rumbak i na odmor se otišlo uz remi sa po tri pogotka na svakoj strani.

Drugi dio bolje su otvorili gosti s tri uzastopna pogotka, jednom Švaljeka (22) i dva Cvilka (30,33) što je na kraju Petrinjcima bilo nedostižno jer tek su Peškir (33) i Barišić (39) smanjili razliku da bi Cvilko svojim trećim pogotkom u posljednjim sekundama samo potvrdio pobjedu gostiju.

U idućem, posljednjem 18. kolu, igrači Petrinjčice gostovat će kod momčadi Futsal Karlovac.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.