Kamion sletio u Marinbrodu pa je promet otežan za automobile, a zatvoren za teretna vozila Kamion sletio u Marinbrodu pa je promet otežan za automobile, a zatvoren za teretna vozila
MARINBROD – Zbog prometne nesreće koja se jutros dogodila u Marinbrodu na zavoju kod Korablje, u kojoj je zbog neprilagođene brzine vozač kamiona s... Kamion sletio u Marinbrodu pa je promet otežan za automobile, a zatvoren za teretna vozila

MARINBROD – Zbog prometne nesreće koja se jutros dogodila u Marinbrodu na zavoju kod Korablje, u kojoj je zbog neprilagođene brzine vozač kamiona s prikolicom izgubio kontrolu nad vozilom te sletio s ceste i završio u dvorištu obiteljske kuće koja se nalazi na samom zavoju, promet osobnih vozila se odvija otežano te se čeka u koloni. Policija propušta naizmjence automobile iz smjera Petrinje i Gline. Promet je zatvoren za teretna vozila.

Iz Policijske uprave Sisačko-moslavačke saznajemo kako je očevid u tijeku, a normalizacija prometa se očekuje tijekom dopodnevnih sati.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.