Karate klub Tigar osvojio medalje Karate klub Tigar osvojio medalje
OPATIJA/ZAGREB – Članovi karate kluba “Tigar” iz Siska nastupili su na 18. OPATIJA CUP-u 2017. u Opatiji. Na natjecanju je prisustvovalo 434 natjecatelja iz... Karate klub Tigar osvojio medalje

OPATIJA/ZAGREB – Članovi karate kluba “Tigar” iz Siska nastupili su na 18. OPATIJA CUP-u 2017. u Opatiji. Na natjecanju je prisustvovalo 434 natjecatelja iz 52 kluba iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije i Slovenije među kojima su nastupile Tigrice: Bunjevac Lucija, Juzbašić Sara, Šabić Vanja i  Škrljac Tia, te su kući donijele 3 medalje.

20170318_121506[1]

Tia Škrljac i Sara Juzbašić osvojile su u svojim kategorijama srebrne medalje, dok je Lucija Bunjevac potukla konkurenciju, te osvojila zlato. Vanja Šabić srdačno se borila, ali joj je ovaj put medalja izmakla.

Nakon napornog puta u Opatiji, Tigrići su u nedjelju nastupili na 9. BUSHIDO KARATE KUP-u PRIJATELJSTVA u Zagrebu. Na teškom natjecanju sa žestokom konkurencijom nastupilo je 560 natjecatelja iz 62 kluba iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Crne Gore, Slovenije i Slovačke.

Za KK Tigar nastupili su  Bunjevac Lucija, Ciprić Luka, Dukić Vanja, Golomboš Lana, Juzbašić Sara, Kardaš Ema, Klarić Korina, Plesivčak Mislav, Šabić Vanja i Vujić Lovro.  Zlatni Lucija Bunjevac i Luka Stefano Ciprić pomeli su konkurenciju, dok su  Ema Kardaš i Korina Klarić kući donijele broncu.

Svim Tigrićima čestitamo jer su pokazali izvrsno znanje, te se srčano borili u svim kategorijama.

 

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.