Kazneno prijavljen zbog neisplate plaće Kazneno prijavljen zbog neisplate plaće
GLINA – Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom utvrđeno je da je počinio dva kaznena djela neisplate plaće i krivotvorenja službene ili poslovne... Kazneno prijavljen zbog neisplate plaće

GLINA – Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom utvrđeno je da je počinio dva kaznena djela neisplate plaće i krivotvorenja službene ili poslovne isprave. Naime, kao vlasnik jednog glinskog poduzeća dvojici svojih zaposlenika tijekom 2017. godine nije isplatio plaće. Protiv njega, kao fizičke osobe, te njegovog poduzeća, kao pravne osobe, podnesene su kaznene prijave, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.