Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
drogapetrinja27062020

Kod 52-godišnjaka policija pronašla improvizirani laboratorij, uzgajao je indijsku konoplju

PETRINJA – Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim muškarcem zbog počinjenog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Na području Petrinje, po nalogu suda izvršena je pretraga kuće i pomoćnih prostorija u kojima je osumnjičeni, u improviziranom laboratoriju i dvorištu kuće, uzgajao drogu indijske konoplje, kojom prilikom je pronađeno ukupno 225 stabljika indijske konoplje, visine od 15 do 175 cm, 61 kilogram osušene droge marihuane, 940 grama droge hašiš te predmeti i uređaji koji su služili za uzgoj droge.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X