Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Kod dvojice mladića policija pronašla oružje

BREŽANE LEKENIČKE – Policijski službenici su u petak 29.svibnja oko 19:30 sati u mjestu Brežane Lekeničke, zatekli 28-godišnjaka pod utjecajem alkohola od 1,80 promila. On je kod sebe imao dvije puške i pištolj za koje posjeduje oružani list za držanje i nošenje oružja. Oružje je oduzeto te će sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana zbog počinjenog prekršaja biti prijavljen nadležnom Općinskom sudu.

Tom prilikom zatečen je i 21-godišnjak u neovlaštenom posjedovanju puške s pripadajućim spremnikom. Oružje je oduzeto te će zbog sumnje u počinjene kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno posebno izvješće.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X