Komes: „Neka nam uskrsli Isus podari milosti, a mi ih prenosimo na sve svoje bližnje“ Komes: „Neka nam uskrsli Isus podari milosti, a mi ih prenosimo na sve svoje bližnje“
PETRINJA – Povodom blagdana Uskrsa, prigodnu čestitku uputila je i predsjednica Gradskog vijeća Grada Petrinje Magdalena Komes. „Drage Petrinjke, dragi Petrinjci, danas kada slavimo... Komes: „Neka nam uskrsli Isus podari milosti, a mi ih prenosimo na sve svoje bližnje“

PETRINJA – Povodom blagdana Uskrsa, prigodnu čestitku uputila je i predsjednica Gradskog vijeća Grada Petrinje Magdalena Komes.

„Drage Petrinjke, dragi Petrinjci,

danas kada slavimo uskrsnuće sina Božjeg, sjetimo se svih onih koji više nisu s nama i uključimo ih u svoje molitve. Neka nam uskrsli Isus podari milosti, a mi ih prenosimo na sve svoje bližnje, ne samo na današnji dan, nego svo vrijeme kroz godinu.Sretan i blagoslovljen Uskrs želim u ime svih vijećnika Gradskog vijeća Grada Petrinje i u svoje osobno ime“, stoji u čestici predsjednice Gradskog vijeća Grada Petrinje Magdalene Komes.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.