Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
komunalackante

Komunalac Petrinja odvozi otpad prema redovnom rasporedu

PETRINJA – Iz petrinjskog poduzeća Komunalac su priopćili kako Komunalac odvozi otpad prema redovnom rasporedu. „Molimo korisnike da i dalje razvrstavaju otpad iz kućanstva kao i do sada (zeleni, plavi, žuti i smeđi spremnik) te da građevinski otpad ne odlažu u spremnike. Otpad koji ne bude pravilno razvrstan neće biti odvezen. Višak razvrstanog ili miješanog komunalnog otpada možete razvrstati i odložiti u vreće za otpad kraj odgovarajućeg spremnika“, ističu iz Komunalca.

„Također, molimo sve naše korisnike da građevinski otpad ostave na pristupačnom mjestu izvan svojih ograda te da isti razdvoje na način da se cigla i beton razdvoje od drvene i željezne građe, koliko god je to moguće, kako bi se isti što lakše zbrinuo. S odvozom građevinskog otpada započet ćemo čim to bude moguće“, dodaju iz Komunalca.

„Od izuzetne je važnosti da nastavimo voditi brigu o razvrstavanju otpada, sada možda više nego ikada prije. Svjesni smo da je veliki broj naših građana ostao bez svega, pa tako i Komunalac i njegovi djelatnici, stoga molimo sve naše korisnike za strpljenje i razumijevanje u ovim teškim vremenima kako bismo svi zajedno što prije osigurali normalno funkcioniranje naših usluga. Brinimo za sebe, za naše bližnje i za okoliš“, zaključuju iz Komunalca Petrinja.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X