Konstituiran Gradski odbor HDZ-a Sisak Konstituiran Gradski odbor HDZ-a Sisak
SISAK – Nakon što je na izborima za predsjednika Gradske organizacije sisačkog HDZ-a izabran Ivan Celjak, a na izbornoj skupštini i članovi Gradskog odbora... Konstituiran Gradski odbor HDZ-a Sisak

SISAK – Nakon što je na izborima za predsjednika Gradske organizacije sisačkog HDZ-a izabran Ivan Celjak, a na izbornoj skupštini i članovi Gradskog odbora stranke, 9. siječnja 2018.godine održana je konstituirajuća sjednica Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Sisak.

Članovi Gradskog odbora jednoglasno su za potpredsjednike izabrali Stjepana Vužića, predsjednika Mladeži sisačkog HDZ-a, gradsku vijećnicu i predsjednicu Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ grada Siska Vesnu Štengl i saborsku zastupnicu Željku Josić. Za tajnika je izabran Zvonko Rajković, dok će dužnost rizničara obnašati Ankica Grubišić, ravnateljica Doma zdravlja u Sisku.

Iz sisačkog HDZ-a poručili su kako je „izabrano vodstvo koje čini sinergiju mladih i iskusnih ljudi, najbolji pokazatelj u kojem smjeru ide Gradska organizacija, a osnovna načela koja ju obilježavaju su uključivost, zajedništvo te kvalitetan i ozbiljan rad za boljitak zajednice“.

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.