Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
vmotaboriste2020d

Konstituirano Vijeće Mjesnog odbora Taborište

PETRINJA – U Velikoj vijećnici Grada Petrinje, od ukupno 29, održana je dvanaesta konstituirajuća sjednica Vijeća Mjesnog odbora Taborište.

U ime domaćina pozdravio ih je Nenad Radošević, predsjednik Gradskog vijeća Grada Petrinje, koji je na početku podsjetio kako su izbori provedeni 27.listopada 2019.godine te je nastavio : „Nakon dugog niza godina, prethodni izbori su bili 2007.godine. U međuvremenu se radilo, ali nije se formaliziralo ovo u smislu izbora. Drago mi je da dobivate novu priliku i da budete u suradnji sa Gradom, Gradskom upravom i Gradskim vijećem, mi ćemo vam stajati na raspolaganju. Prije nego što nastavimo izvršit ću prozivku : Robert Brkanac, Zvonimir Sučić, Alen Tišinić, Zlatko Golubić i Darko Turkalj“, rekao je uvodno Radošević.

Nakon toga vođenje sjednice je preuzeo Robert Brkanac, te je jednoglasno usvojen Prijedlog pravila Vijeća Mjesnog odbora Taborište, a onda se pristupilo tajnom glasovanju za predsjednika Vijeća, nakon kojega je Nenad Radošević konstatirao kako je jednoglasno za predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Taborište izabran Robert Brkanac.

Brkanac se zahvalio na povjerenju. „Iako smo kandidacijska lista, mi se nadamo daljnjoj suradnji sa našim gradom, Gradom Petrinja, sa našim seljanima, bez obzira na sve do sada. Imamo u planu neke adaptacije na našem Društvenom domu gdje se najviše okupljamo svi zajedno. Također planiramo uređenje dječjeg igrališta kojeg nemamo. Nadamo se kako ćemo napraviti što više posla“, rekao je Brkanac.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI