Kopanje u sklopu „Aglomeracije“ Kopanje u sklopu „Aglomeracije“
PETRINJA – Petrinjci ovih dana imaju priliku vidjeti velike radne strojeve kako rade na nekoliko mjesta u blizini centra grada u sklopu projekta „Aglomeracija“.... Kopanje u sklopu „Aglomeracije“

PETRINJA – Petrinjci ovih dana imaju priliku vidjeti velike radne strojeve kako rade na nekoliko mjesta u blizini centra grada u sklopu projekta „Aglomeracija“. Na šetalištu Kajetana Knežića radi se precrpna stanica koja će služiti za ispumpavanje vode u slučaju visokog vodostaja Petrinjčice.

Kod Gradskog kupališta se postavljaju velike kanalizacijske cijevi pa se do daljnjega do Kupališta ne može osobnim automobilom.

Kopa se i u Gupčevoj ulici, postavljaju se cijevi tik uz nasip Petrinjčice nekoliko stotina metara od ušća Petrinjčice u Kupu.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.