Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
drva_ww

Krađom drva počinjena šteta od 130 tisuća kuna

SISAK – U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je pet kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela počinjena su na području Siska te po jedno na području Kutine i Hrvatske Kostajnice. Počinjene su četiri krađe i jedna teška krađa. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira na području Kutine, počinjeno vikom i galamom, za koje je prijavljen jedan počinitelj.

Policiji je prijavljena krađa drva, počinjena u razdoblju od veljače do svibnja, u šumi na području mjesta Rausovac i Utolica, u kojoj je nepoznati počinitelj posjekao 55 stabala hrasta, 420 stabala graba, 23 stabala bukve i 25 stabala lipe, čime je vlasnika šume oštetio za oko 130.000 kuna. Protiv počinitelja, za kojim se traga, podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X