Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Krali se parfemi, drva, novčanici i bankovne kartice

SISAK – Policiji je prijavljena krađa u Kutini. Naime, nepoznati počinitelj je s polica ukrao osam parfema, a od odgovorne osobe, koja štetu procjenjuje na oko četiri tisuće kuna, zaprimljena je kaznena prijava.

Nepoznati počinitelji su u proteklim danima iskoristili nepažnju 52-godišnje žene kojoj je iz otključanog stana ukraden novac i osobni dokumenti, 71-godišnjoj ženi je iz torbe ukraden novac, dok je 32-godišnjakinji ukraden novčanik s novcem i njenim osobnim dokumentima i bankovnim karticama. Od oštećenih su zaprimljene kaznene prijave, a za kradljivcima se intenzivno traga.

U razdoblju od 1. ožujka do 29. svibnja nepoznati počinitelj je u šumi vlasništvo 68-godišnjakinje na području mjesta Dugo Selo Lasinjsko, posjekao 635 stabala hrasta, bukve, graba i johe čime je vlasnicu šume oštetio za oko 50.000 kuna. Zbog ove krađe Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku proslijeđena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X