Kreativna radionica: Izrada jastučića za igle Kreativna radionica: Izrada jastučića za igle
SUNJA – Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Knjižnica i čitaonica Sunja pozivaju sve zainteresirane umirovljenike i druge kreativce na kreativnu radionicu izrade jastučića... Kreativna radionica: Izrada jastučića za igle

SUNJA – Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Knjižnica i čitaonica Sunja pozivaju sve zainteresirane umirovljenike i druge kreativce na kreativnu radionicu izrade jastučića za igle koja će se održati dana 21. 2. 2018. (četvrtak) od 17.30 h u Knjižnici i čitaonici Sunja.

Radni materijali su osigurani. Sa sobom ponesite dobru volju i osmjeh, pa ćemo se družiti kao u dobra stara vremena u zimskim večerima. Ono što izradite na kreativnoj radionici – nosite se sobom. Radionicu vodi Višnja Jendričko.

Navedena aktivnost dio je projekta „MIG art“ kojeg provodi Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ s partnerima: Grad Sisak, Dom za starije i nemoćne osobe Sisak i Grad Popovača. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.