Krivudao cestom, policija utvrdila da je vozio s 2,39 promila alkohola u krvi Krivudao cestom, policija utvrdila da je vozio s 2,39 promila alkohola u krvi
KUTINA/VRGINMOST – U četvrtak, 13. prosinca od 12 do 14 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Kutina su na autocesti A-3, Bregana-Zagreb-Lipovac, proveli akciju... Krivudao cestom, policija utvrdila da je vozio s 2,39 promila alkohola u krvi

KUTINA/VRGINMOST – U četvrtak, 13. prosinca od 12 do 14 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Kutina su na autocesti A-3, Bregana-Zagreb-Lipovac, proveli akciju usmjerenu na nadzor brzine kretanja vozila, obavljanu pomoću uređaja za mjerenje brzine marke „Fama Laser III“.

Sankcionirano je 17 vozača koji se nisu pridržavali ograničenja brzine i to 15 vozača za prekršaje vožnje 10-30 km/h veće od dopuštene, a dva vozača za prekršaje vožnje brzinom od 30-50 km/h veće od dopuštene. Najveća brzina kretanja vozila tijekom akcije bila je 181 km/h, izmjerena za osobni automobil marke „VW Passat“, kojim je upravljao državljanin Republike Hrvatske.

Tijekom trajanja akcije policijski službenici su utvrdili i četiri prekršaja nepoštivanja prometnog znaka, dva prekršaja korištenja mobitela tijekom vožnje, te po jedan prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog pretjecanja.

U četvrtak, 13. prosinca oko 15 sati, u Ulici kralja Zvonimira u Vrginmostu uočen je osobni automobil karlovačkih registracija, koji nije imao upaljena dnevna svjetla, te se krivudajući kretao po cesti. Njime je upravljao 37-godišnji muškarac, kojemu je utvrđeno 2,39 promila alkohola, te u vožnji nije koristio sigurnosni pojas. Do otriježnjenja mu je određeno zadržavanje u posebnoj prostoriji policijske postaje, a zbog počinjenih prometnih prekršaja protiv njega će nadležnom prekršajnom sudu biti podnijet optužni prijedlog.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.