Lady Gaga predstavila singl „The cure“ Lady Gaga predstavila singl „The cure“
Lady Gaga je tijekom svog Coachella nastupa predstavila potpuno novu pjesmu! Ovog vikenda održan je svjetski poznati Coachella glazbeni festival, a jedna od glavnih... Lady Gaga predstavila singl „The cure“

Lady Gaga je tijekom svog Coachella nastupa predstavila potpuno novu pjesmu! Ovog vikenda održan je svjetski poznati Coachella glazbeni festival, a jedna od glavnih izvođačica bila je Lady Gaga. Tijekom svog nastupa publici je po prvi put predstavila potpuno novu pjesmu – „The Cure“, za koju je kasnije potvrdila da je riječ o novom singlu!

Riječ je o upbeat-dance-pop pjesmi s tropical-house atmosferom, čime se odmaknula od country-prizvuka aktualnog albuma „Joanne“. Uz Lady Gagu, pjesmu produkcijski potpisuju i Detroit City te Nick Monson.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.