Lakša prometna u Sisačkoj ulici Lakša prometna u Sisačkoj ulici
PETRINJA – Lakše tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila u Sisačkoj ulici oko 11 sati i 30 minuta  zadobio je vozač mopeda... Lakša prometna u Sisačkoj ulici

PETRINJA – Lakše tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila u Sisačkoj ulici oko 11 sati i 30 minuta  zadobio je vozač mopeda nakon što ga je, kako neslužbeno saznajemo, udario vozač osobnog automobila nepoznatih registracijskih oznaka. Prema iskazima očevidaca vozač osobnog automobila se nakon prometne nesreće udaljio u nepoznatom pravcu te se za njim traga. Vozač mopeda je vozilom hitne medicinske pomoći odvezen u Opću bolnicu „Dr.Ivo Pedišić“ u Sisku. Više informacija bit će poznato nakon očevida djelatnika Policijske postaje Petrinja.

P1430245WW

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.