Bjekic
Lana Del Rey i The Weeknd imaju zajedničku pjesmu „Lust for life“ Lana Del Rey i The Weeknd imaju zajedničku pjesmu „Lust for life“
Lana Del Rey nakon pjesme „Love“ predstavlja potpuno novi singl „Lust For Love“, na kojem joj se vokalno pridružio The Weeknd. Nova pjesma drugi... Lana Del Rey i The Weeknd imaju zajedničku pjesmu „Lust for life“

Lana Del Rey nakon pjesme „Love“ predstavlja potpuno novi singl „Lust For Love“, na kojem joj se vokalno pridružio The Weeknd. Nova pjesma drugi je singl s iščekivanog istoimenog studijskog izdanja, koje će naslijediti izrazito uspješan studijski album „Honeymoon” (2015.). Lana je za novo izdanje najavila nekoliko uzbudljivih suradnji, a novi singl na kojem gostuje The Weeknd zasigurno je jedna od njih. Nova suradnja četvrta je za Lanu i Starboya – dvojac je do sada surađivao na pjesmama „Prisoner“, „Party Monster“ te „Stargirl Interlude“ The Weeknda.

I dok je studijski album „Lust For Life“ djelo Lane Del Rey te njenog dugogodišnjeg suradnika i producenta Ricka Nowelsa, na novom singlu produkcijski je sudjelovao i Max Martin, a autorski ga potpisuju Lana i The Weeknd te već spomenuti Rick Nowels i Max Martin.

„Prva četiri albuma snimila sam za sebe, a novi album posvećujem svojim fanovima, i mojoj ljubavi prema njima.“ – Lana o novom izdanju.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.